Nieuws

Boekentip: Verbeter de wereld, begin een bedrijf

Willemijn Verloop en Mark Hillen komen dit najaar met een boek over sociaal ondernemerschap: ‘Verbeter de wereld, begin een bedrijf’. Het is een van de eerste boeken waarin sociaal ondernemerschap in de Nederlandse context wordt belicht. Vanaf 1.

Gepubliceerd op 18 september 2013

Willemijn Verloop en Mark Hillen komen dit najaar met een boek over sociaal ondernemerschap: ‘Verbeter de wereld, begin een bedrijf’. Het is een van de eerste boeken waarin sociaal ondernemerschap in de Nederlandse context wordt belicht. Vanaf 1 november ligt het in de winkel. Het boek wordt uitgegeven door Business Contact.

boekcover-websiteSocial enterprises zijn wereldwijd enorm in opkomst. ‘Verbeter de wereld, begin een bedrijf’ beschrijft de social enterprise in Nederland, de kenmerken, de betekenis en de uitdagingen. En natuurlijk de sociaal ondernemer, de man of vrouw die met hardnekkige vastberadenheid een maatschappelijk probleem te lijf gaat met als middel een bijzonder bedrijf.

Must read
Het boek is een must read voor iedereen die het fenomeen social enterprise wil begrijpen. Insteek van het boek is lezers te inspireren om, in welke rol dan ook, als consument, ondernemer, beleidsmaker, opdrachtgever, of financier, mee te helpen om de social enterprise sector succesvol en groot te maken. Dan vormt zich een nieuwe, schone en eerlijke economie waar iedereen in mee kan doen.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je hiernaast dan aan voor de nieuwsbrief van Social Enterprise NL.

NB. het boek is nu al te reserveren via YouBeDo en bol.com, verschijningsdatum 1 november. Zorg dat je een exemplaar uit de eerste oplage bemachtigt.

 

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •