Nieuws

20 september: workshop ‘Finance for Dummies’

Op vrijdag 20 september organiseren Nudge en Social Enterprise NL een gratis workshop ‘finance voor dummies’. Bedoeld voor iedereen binnen een social enterprise/duurzame organisatie die niet direct een financiële.

Gepubliceerd op 18 september 2013

Op vrijdag 20 september organiseren Nudge en Social Enterprise NL een gratis workshop ‘finance voor dummies’. Bedoeld voor iedereen binnen een social enterprise/duurzame organisatie die niet direct een financiële rol heeft, maar wel door de dagelijkse praktijk gedwongen wordt op z’n minst een goed begrip van de basics te hebben.  

Deze middag is echt bedoeld voor beginners. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn: hoe is een boekhouding opgebouwd, hoe moet je naar een balans of een resultatenrekening kijken, wat het verschil is tussen cashflow en winst, welke kosten kun je afschrijven en wat betekent dat precies. Ook zal er aandacht worden besteed aan monitoring van de cijfers (hoe staan we ervoor, hoe stuur je bij) en rapportage (bugdet, jaarcijfers, maandcijfers, prognoses). Als er tijd voor is, kunnen ook de onderwerpen financiering en investeerders aan bod komen.
We vragen alle deelnemers om één vraag in te vullen op het aanmeldformulier over boekhouding, rapportage, financiering of direct gerelateerde onderwerpen. We zullen proberen om alle vragen te behandelen.

De workshop zal plaatsvinden in Amsterdam en wordt gegeven door Jan van Betten, oprichter van Nudge. De locatie zal later bekend worden gemaakt. Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar voor leden van Social Enterprise NL en Vrienden van Nudge. De workshop duurt van 13.00 tot 17.00 uur met een borrel na afloop.

De voorwaarden: per organisatie kan 1 persoon gratis deelnemen. Als je meer mensen wilt sturen, betalen die € 25,- p.p. Aan iedereen die zich opgeeft, maar niet komt, zullen we € 25,- in rekening brengen.

Inschrijven kan HIER.

Locatie: Amsterdam. Exacte locatie wordt nog bekend gemaakt.

Indien je nog vragen hebt kunnen die gesteld worden per mail aan jan@nudge.nl

Locatie:
Herengracht 505
1017BV

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •