Artikelen

Zomerse Zorgvoorelkaar-cocktail

De zomerse Zorgvoorelkaar-cocktail heeft álle ingredienten voor fijne zomerdagen voor jou en een onbekende ander. Zorgvoorelkaar is een online marktplaats voor vragers en aanbieders in de zorg. Heb jij eens een vakantiedag over? Dan kun je bijvoorbee.

Gepubliceerd op 6 augustus 2013

De zomerse Zorgvoorelkaar-cocktail heeft álle ingredienten voor fijne zomerdagen voor jou en een onbekende ander. Zorgvoorelkaar is een online marktplaats voor vragers en aanbieders in de zorg. Heb jij eens een vakantiedag over? Dan kun je bijvoorbeeld met iemand naar het park, boodschappen doen, tuinieren of gaan zwemmen. Met iemand die dat niet zelfstandig kan maar dat wel graag eens zou willen.


zorgvoorelkaar_shaeDe website is zowel voor professionals als voor vrijwilligers, eigenlijk voor iedereen die zich een dag(deel) nuttig wil maken. Op www.zorgvoorelkaar.com kun je gratis een account aanmaken en zoeken welke hulpvragen er bij jou in de buurt zijn. Op jouw account geef je aan wat voor werk je het liefste doet: bij iemand koffiedrinken, boodschappen doen, computerhulp, oppassen.. Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, zo wordt je vanzelf op de hoogte gebracht van hulpvragen in jouw buurt.


Zorgvoorelkaar is opgericht door Patrick Anthonissen en Mathijs Huist in 't Veld, zij geloven dat juist in tijden als deze, met druk op de zorg en minder tijd voor persoonlijke hulp, het extra belangrijk is om zelf zorg te dragen voor de mensen om ons heen:


Patrick: "Mensen worden ouder en daardoor neemt de vraag naar zorg toe. Tegelijkertijd wordt zorg duurder. Nu meer dan ooit, wordt van ons verwacht dat we ‘het met elkaar regelen’. Zorgen voor elkaar dus."


De zomerse cocktail is een frisse shake van 2500 hulpvragen en 3800 hulpaanbieders. Mensen die iets willen doen en mensen die wat hulp kunnen gebruiken. Doe je ook mee? Kijk eens op www.zorgvoorelkaar.com. Iedereen winst! 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •