Artikelen

Willemijn Verloop spreekt bij Springtij 2014

Van donderdag 25 t/m zondag 28 september vindt de vijfde editie plaats van het Springtij Forum (voorheen Springtij Festival). Ruim 350 ambitieuze beslissers uit het bedrijfsleven, vooraanstaande wetenschappers, NGO’s, overheden, consumenten en b.

Gepubliceerd op 9 september 2014

Van donderdag 25 t/m zondag 28 september vindt de vijfde editie plaats van het Springtij Forum (voorheen Springtij Festival). Ruim 350 ambitieuze beslissers uit het bedrijfsleven, vooraanstaande wetenschappers, NGO’s, overheden, consumenten en burgers delen deze dagen de laatste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, grondstoffen, landbouw, natuur en economie. En dat alles op in een oude werfloods, een kerk, een theatertje, de zeevaartschool of op een schip. Bij goed weer buiten op het wad en het strand, in het duin of het bos op Terschelling. 


Naast aansprekende namen als Herman Wijffels, Redmond O'Hanlon en Arnold Heertje staat ook Willemijn Verloop (mede-oprichter en directeur van Social Enterprise NL) op het podium. Willemijn Verloop spreekt op zaterdag 27 september om 17:00 uur tijdens de 'inspiratiesessie in een duinpan'. 


Naast dit plenaire optreden geeft ze om 14:15 uur samen met Ana Chojnaka (oprichter 1% Club) een workshop over 'de economie van het delen'. Wil je meer weten over social enterprises en de ins & outs van deze snelgroeiende sector, zorg dan dat je de erbij bent. 


Bekijk hier het programma


P.s. Het festival is inmiddels geheel uitverkocht | d.d. 24 september

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •