Artikelen

Willemijn Verloop bij TEDxUtrecht, maak kans op een kaart!

Op 17 april staat de stadsschouwburg in Utrecht in het teken van de populair conferentie van TEDxUtrecht. Tijdens deze tweede editie stellen 18 nationale en internationale sprekers ons gedrag ter discussie en nemen het publiek mee in een wereld waari.

Gepubliceerd op 27 maart 2014

Op 17 april staat de stadsschouwburg in Utrecht in het teken van de populair conferentie van TEDxUtrecht. Tijdens deze tweede editie stellen 18 nationale en internationale sprekers ons gedrag ter discussie en nemen het publiek mee in een wereld waarin alles kan en de mogelijkheden onbegrensd zijn, het thema is dan ook: 'BEHAVE'. Ook Willemijn Verloop (oprichter Social Enterprise NL) zal spreken tijdens de Utrechtse editie van dit wereldberoemde event. Zij zal het hebben over de rol van 'koppige gekken' (sociaal ondernemers) als system changers richting een socialere maatschappij. 

 

Verder maken o.a. Siert Wijnia (3D engineer), Sandra Y Richter (door Fastcompany uitgeroepen tot meest creatieve persoon), Ruut Veenhoven (Professor of Human Happiness) en Jef Staes (innovation expert) hun opwachting op het podium van TEDxUtrecht. De complete sprekerslijst vind je hier. Doel van TEDxUtrecht is niet alleen om opinie- en zakelijke leiders, wetenschappers, creatievelingen, filantropen maar ook alle andere TEDx fans te inspireren en activeren om na te denken over gedrag en de invloed van ons gedrag op de maatschappij. 

 

Bij zijn? 
Op 17 april zijn via de website alle sprekers live te volgen via een livestream. Daarnaast zal er op een aantal locaties een livecast worden verzorgd. Wil je kans maken op een plekje in het publiek? TEDxUtrecht is een invitation only event, maar wil je kans maken op een van de laatste kaarten? Registreer je hierHet evenement is helaas voorbij.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •