Artikelen

Werkbezoek Mona Keijzer bij i-did en Seepje

Gister ging staatssecretaris van EZK Mona Keijzer op werkbezoek bij de sociale ondernemingen i-did en Seepje om kennis te maken met het onderwerp sociaal ondernemerschap.' Lees hier een kort verslag van deze geslaagde middag!.

Gepubliceerd op 17 mei 2018

Mona.png

Gister ging staatssecretaris van EZK Mona Keijzer op werkbezoek bij de sociale ondernemingen i-did en Seepje om kennis te maken met het onderwerp sociaal ondernemerschap. 

 

De middag ging meteen goed van start met een gesprek over de obstakels waar sociale ondernemers nu nog vaak tegenaan lopen. Onder andere de samenwerking met gemeenten en het vinden van een passende juridische vorm en kwamen hierbij aan bod.

Vervolgens verzorgden directeuren Mireille Geijsen en Michiel Dekkers van i-did een mooie rondleiding door hun nieuwe vestiging en gaven uitleg over hun eerlijke- en duurzame productieproces.

Na de rondleiding vertelde ook sociaal ondernemer Jasper Gabrielse over de impact die hij met zijn sociale onderneming Seepje creëert.

Als laatste gaf Willemijn Verloop een korte schets van de stand van zaken binnen de sociale ondernemingssector en zette de volgens Social Enterprise NL vijf  belangrijkste aandachtspunten voor de toekomst uiteen. Lees meer over deze aandachtspunten in ons eerder geschreven position paper.

 

We kijken terug op een geslaagde en inspirerende middag!

Voor meer foto's zie onze Twitter

trefwoorden:

cda i-did keijzer lobby mona overheid politiek Seepje werkbezoek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •