Artikelen

Tweede druk 'Verbeter de Wereld, Begin een Bedrijf' vers van de pers

Begin november verscheen het boek ‘Verbeter de wereld, begin een bedrijf’, van de hand van Willemijn Verloop en Mark Hillen, oprichters van Social Enterprise NL. Deze week kwam de tweede druk van de pers rollen. Het boek beschrijft de social en.

Gepubliceerd op 11 december 2013

Begin november verscheen het boek ‘Verbeter de wereld, begin een bedrijf’, van de hand van Willemijn Verloop en Mark Hillen, oprichters van Social Enterprise NL. Deze week kwam de tweede druk van de pers rollen.


Het boek beschrijft de social enterprise-sector in Nederland, de kenmerken, de betekenis en de uitdagingen. En natuurlijk de sociaal ondernemer, de man of vrouw die met hardnekkige vastberadenheid een maatschappelijk probleem te lijf gaat met als middel een bijzonder bedrijf. Je maakt kennis met Taxi Electric, Tony’s Chocoloneley, Texel Energie, Thuisafgehaald en meer toonaangevende social enterprise in ons land.


Image from the old websiteKlik hier om te bestellen Klik op de afbeelding om te bestellen[/caption]

Inmiddels zijn er 1500 boeken terechtgekomen bij lezers door heel Nederland. Dat betekent weer een extra boost voor deze sector die ondernemerschap met goeddoen combineert. Ook was er veel aandacht voor het boek in de pers.


Op 10 december kwam de tweede druk uit, er zijn dus weer volop boeken voor iedereen. Bestel je boek bij social enterprise YouBeDo en 10% van het aankoopbedrag gaat naar een door jou gekozen goed doel.


 


 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •