Artikelen

Terugblik: Social Enterprise Café den Bosch!

Woensdag 16 november streken we met het Social Enterprise Café neer in het altijd gezellige Den Bosch. In samenwerking met de Gemeente werd het een prachtige, drukbezochte editie over de kracht van sociaal ondernemerschap in de regio.

Gepubliceerd op 22 november 2016

In een glimmend roze en afgeladen Werkwarenhuis, het thuis van de social enterprise Social Label, werd het Social Enterprise Café Den Bosch afgetrapt door oprichter Mark Hillen. Met een opkomst van zo'n 100 deelnemers waaronder (startende) ondernemers, overheid, onderwijs en andere geïnteresseerden waren alle ingrediënten aanwezig voor een avond vol inspiratie, kennisdeling en Brabantse gezelligheid.

Bob van Hutten (Hutten catering en de Verspillingsfabriek) pleitte voor het toelaten van imperfectie in organisaties en het belang van een persoonlijke benadering. Wethouder Huib van Olden riep bestuurders en directieleden op om in de praktijk het goede voorbeeld te geven, onder andere door het kopen bij de plaatselijke Kringloop. Daarnaast gaf hij aan te helpen trekken en duwen om sociaal ondernemerschap in den Bosch mogelijk te maken. 

We kijken terug op een geslaagd Social Enterprise Café Den Bosch en bedanken bij deze iedereen voor zijn of haar bijdrage. 

Interesse in het bijwonen van een Social Enterprise Café bij u in de buurt? Houd dan onze agenda in de gaten!

SEcafe klein.jpg

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •