Artikelen

Sociaal ondernemen in Het Klokhuis

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen; sociaal ondernemen. Het Klokhuis maakte daarom, in de reeks ondernemen, een aflevering over sociaal ondernemen. Ze gingen o.a. langs bij Roetz en Wasteboards. Bekijk de aflevering! .

Gepubliceerd op 4 december 2017

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen; sociaal ondernemen. Een aflevering over sociaal ondernemerschap, in de reeks ondernemen van Het Klokhuis, mag dan natuurlijk niet ontbreken. Aan de hand van de sociale ondernemingen Roetz en Wasteboards leggen ze uit wat sociaal ondernemen is. En ook Seepje, Yumeko, Moyee, Vandebron, Tony's Chocolonely en Fairphone worden genoemd. 

Verbeter de wereld, begin een bedrijf

 ''Verbeter de wereld, begin een bedrijf. Het klinkt misschien beetje gek, maar het kan echt. Sociaal ondernemen; de wereld verbeteren door van 'een maatschappelijk probleem oplossen' je werk te maken. En ook gewoon lekker geld verdienen, niks mis mee.' Zo legt Het Klokhuis op een simpele en heldere manier uit wat sociaal ondernemen is.''

Meer sociaal ondernemers gespot in Het Klokhuis

Kijk de aflevering van 30 november hier terug. Overigens zijn er in de andere afleveringen over ondernemen ook sociaal ondernemers gespot. In de aflevering van 12 oktober gaat het over Peerby. Seepje is te zien in de uitzending van 9 november. En Kromkommer vind je in de aflevering over Marketing op 16 november. Bekijk ze hier. 

 

Schermafbeelding 2017-12-04 om 13.39.31.png

trefwoorden:

bedrijf begin de een Fairphone hetklokhuis peerby Roetz Seepje sociaalondernemen verbeter Wasteboards wereld

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •