Artikelen

SnappCar goes Europe, doe je mee?

SnappCar, je weet wel, het autodeelplatform dat de ene na de andere prijs in de wacht sleept en inmiddels voor  35.000 Nederlanders het delen van 6.000 auto's mogelijk maakt. Omdat het zo goed gaat en de 'sharing economy' om zich heen grijpt, gaan ze.

Gepubliceerd op 10 februari 2014

SnappCar, je weet wel, het autodeelplatform dat de ene na de andere prijs in de wacht sleept en inmiddels voor  35.000 Nederlanders het delen van 6.000 auto's mogelijk maakt. Omdat het zo goed gaat en de 'sharing economy' om zich heen grijpt, gaan ze nu op de Europese toer. Om dat voor elkaar te krijgen zijn ze vandaag gestart met een crowdfund-actie, zodat jij nu mede-eigenaar kunt worden middels een investering. En dat is niet alleen heel fijn voor SnappCar, je krijgt er ook iets leuks voor terug. 


Hoe werkt dat?
Je kiest zelf een bedrag dat je in SnappCar wilt investeren, dat kan variëren van €25 tot €10.000, daarmee help je SnappCar op weg naar het Europese avontuur én ben je mede-eigenaar van het snelgroeiende bedrijf.  Stel, je leent een bedrag van € 250 aan SnappCar tegen een rentepercentage van 4% per jaar. En wanneer er tijdens de looptijd een snappcar_logo_defsubstantiële investeerder (voor tenminste € 400.000) instapt, heb je het recht om je lening om te zetten in certificaten van aandelen in SnappCar en daarmee mede-eigenaar te worden. Indien je besluit om niet te converteren wordt je lening inclusief rente ineens, uiterlijk op 10-04-2019, terugbetaald. Of je investeert bijvoorbeeld €100 en krijgt 15 kortingcoupons van €10, zodat je zelf ook heel voordelig een auto kunt gebruiken. Interessant? Klik hier voor meer informatie. 


Trend
SnappCar sluit naadloos aan bij een andere manier van omgaan met goederen en diensten. Niet langer het bezit, maar het gebruik staat voorop. De nieuwe generatie consumenten wil op het juiste moment toegang hebben tot de juiste auto. SnappCar faciliteert die behoefte volledig. Ze maken het leuk, sociaal en financieel aantrekkelijk om auto's met elkaar te delen, waardoor het benodigde aantal auto's drastisch naar beneden kan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •