Artikelen

Selectie Next Level programma bekend!

Het Next Level programma gaat van start met een geweldige groep ondernemers! Zij gaan de komende periode aan de slag met het aanscherpen van hun investeringspropositie om deze vervolgens te presenteren aan een netwerk van impact investeerders.

Gepubliceerd op 20 april 2018

Het Next Level programma gaat van start! Tussen mei en juli gaan negen ondernemers aan de slag met het aanscherpen van hun investeringspropositie om deze vervolgens te presenteren aan een netwerk van impact investeerders. 

Wie doen er mee?

 • De Streekboer: Een gezond voedselsysteem dat voor iedereen eerlijk is.
 • Granny’s Finest: Granny’s Finest voorkomt eenzaamheid onder senioren door het organiseren van wekelijkse handwerkclubs. Ze breien en haken de mooiste producten.  
 • Hotel Con Corazon: Door het realiseren van eerlijke winst, investeren zij in educatie van kinderen. 
 • Instock zet voedselverspilling op de kaart. 
 • Makers Unite produceert duurzame, alledaagse producten om nieuwkomers te verbinden met de wereld.  
 • NICE Fruitijsjes maakt lekker én goed ijs, van biologische fruit van dichtbij. Ze gebruiken geen fruitconcentraten of kunstmatige toevoegingen. Zo kan iedereen proeven hoe lekker puur natuur smaakt.
 • Sharp Sharp bakt verrassende treats & sweets met (h)eerlijke en mooie ingrediënten. 
 • Vijana Reloaded stimuleert werkgelegenheid in Kenia en Zuid-Afrika door het opleiden van jongeren tot ondernemers. 
 • WasteBoards: produceren hoogwaardige skateboards van plastic doppen. 

 

Wat staat de deelnemers te wachten? 

-       De Challenge Sessie

Ondernemers presenteren hun huidige businesscase en investeringspropositie aan een panel van financieel experts/investeerders, strategen en marketing & sales experts. Zij achterhalen de knelpunten van de propositie en komen tot een concreet advies. Vervolgens gaat de ondernemer verder aan de slag om hun propositie aan te scherpen. 

-       1-op-1 coaching

Elke ondernemer wordt gekoppeld aan een coach die de ondernemer in 2 a 3 sessies begeleidt om tot een scherpe en kloppende investeringspropositie te komen. 

-       Financiele deep-dive

Kloppen de cijfers? Zijn de aannames getoetst? Is de prognose realistisch? Tijdens de financiële deep-dive duiken de ondernemers samen met een expert in de financiële onderbouwing van hun propositie. 

-       Pitch training & investor dry-run

Hoe hou je een goede pitch? Tijdens deze training krijgen de ondernemers tips & tricks mee van een pitchexpert. In een oefengesprek met een investeerder krijgen ze vervolgens direct inzicht in hoe een investeerder naar hun propositie kijkt. Wat vindt de investeerder belangrijk? Waar stelt hij verdiepende vragen op? De training en het oefengesprek maken je investor-ready.

-       Next Level Pitch Event

De ondernemers zijn investor-ready! Voor een publiek van informal investors, (impact)foundations en familiefondsen presenteert de ondernemer zijn/haar groeiplannen! 

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door RevelX, zij realiseren groei bij start-ups en corporates. Ze brengen disruptieve innovatie, diepgaande analyses en gedisciplineerde uitvoering. 

Wij wensen alle ondernemers heel veel succes en plezier! 

 

“In een lastige fase van onze onderneming heeft Next Level ons geholpen om in contact te komen met investeerders die de inhoud en impact van de onderneming voorop stellen. Het heeft voor ons geleid tot een investering in onze onderneming die de ruimte geeft te groeien en daarmee meer impact te maken. Next Level is een overzichtelijk en doelgericht programma. Aanrader voor ondernemers die tegen de volgende stap aanhikken.” 

- Friso Klapwijk, Dakdokters

 

 

“Als je financiers aan wil trekken moet je kristalhelder maken hoeveel geld, waarvoor en met welk beoogd resultaat je dit nodig hebt. Tijdens Next Level zie je de ondernemer groeien in het verwoorden en inzichtelijk maken hiervan.” 

- Marian Lambert, expert Next Level

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

 • PwC-logo-wit.png
 • logo stichting doen.png
 •