Artikelen

#SEgemeente18 - Flexibiliteit gevraagd!

Hoe kunnen gemeenten beter inspelen op het flexibele karakter van sociale ondernemingen? Leon van den Dool (PwC), Gert Willem van Mourik en Matthijs de Jong (Gemeente Den Haag) delen op 20 september hun lessen!.

Gepubliceerd op 3 september 2018

Wat kunnen de bezoekers van De social enterprise als businesspartner van de gemeente op 20 september verwachten? De komen weken delen we verschillende onderdelen uit het programma. Nog geen kaartje? Ga snel naar de programmawebsite.

Flexibiliteit gevraagd!
PwC heeft in 2018 uniek onderzoek uitgevoerd door zowel gemeenten als sociale ondernemingen te ondervragen over de onderlinge samenwerking. Het onderzoek leverde zeven mechanismen op die belangrijk zijn voor de samenwerking tussen gemeenten en sociale ondernemingen. Een van de belangrijkste mechanismes is flexibiliteit. Hoe kunnen gemeenten beter inspelen op het flexibele karakter van sociale ondernemingen die vaak op meerdere beleidsthema's actief zijn? Leon van den Dool (PwC), Gert Willem van Mourik en Matthijs de Jong (gemeente Den Haag) delen best practices en bieden concrete handelingsperspectieven.

Om de samenwerking tussen sociale ondernemingen en gemeenten te verbeteren organiseert Social Enterprise NL het congres De social enterprise als businesspartner van de gemeente. De vijfde editie van dit congres vindt plaats op 20 september in het Werkwarenhuis in ‘s-Hertogenbosch.

Bekijk het hele programma en koop snel een ticket (op = op).

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •