Artikelen

Roetz-Bikes genomineerd voor Triodos Hart-Hoofdprijs (stem!)

Social Enterprise Roetz-Bikes is genomineerd voor de Hart-Hoofdprijs van de Triodos Bank. Ondernemers Mark en Tiemen maken -in het kort- van gerecyclede fietsonderdelen in de sociale werkplaatsen nieuwe, hippe en duurzame stadsfietsen. Er komen namelij..

Gepubliceerd op 7 mei 2014

Social Enterprise Roetz-Bikes is genomineerd voor de Hart-Hoofdprijs van de Triodos Bank. Ondernemers Mark en Tiemen maken -in het kort- van gerecyclede fietsonderdelen in de sociale werkplaatsen nieuwe, hippe en duurzame stadsfietsen. Er komen namelijk net zoveel grondstoffen binnen (van ver) voor nieuwe fietsen, als er afgedankte fietsen in het depot belanden, en dat klopt niet, vinden ze. Samen streven ze ernaar om de waarde van mens en materiaal op een goede wijze te benutten, door het produceren van innovatieve, stijlvolle fietsen in een verantwoord proces.


T/m 16 mei kun je op ze stemmen om ze tot winnaar te maken en een bedrag te laten winnen van €10.000 om nóg meer weesfietsen te roetzificeren. 


[youtube]http://youtu.be/b70M5bCDGyM[/youtube]


Meer weten over deze social enterprise? Lees hier het artikel 'Mark en Tiemen en de sociale fietsenfabriek' of bekijk de website van Roetz-Bikes


En breng je hier stem uit! 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •