Artikelen

Moyee Coffee viert feest: buy one, give one free

De allereerste FairChain koffiebrander worden: dat was Moyee’s doel, en nu wordt dat werkelijkheid. De “1 Million Cup Revolution” van deze social enterprise is voltooid en de ‘sipfunding’ campagne, waarbij fans steun gaven do.

Gepubliceerd op 14 augustus 2014

De allereerste FairChain koffiebrander worden: dat was Moyee’s doel, en nu wordt dat werkelijkheid. De “1 Million Cup Revolution” van deze social enterprise is voltooid en de ‘sipfunding’ campagne, waarbij fans steun gaven door koffie te kopen in plaats van te doneren, is geslaagd. En jij kunt meeprofiteren. Als je nu een zak koffie koopt kun je er één gratis weggeven. Iedereen winst!
wd_moyeeMoyee noemt zichzelf een FairChain bedrijf. FairChain is het sociale business model gebouwd op lokaal koffiebonen branden, zodat in vergelijking met gewone handel drie keer zoveel toegevoegde waarde achterblijft bij de lokale bevolking. Omdat Moyee directe partnerships aangaat met de boeren, heeft het merk toegang tot de beste 5% bonen van de oogst. Daarom ook de slogan: ‘radically good coffee’. Radicaal goede, barista-stijl koffie, met een radicale sociale impact. Ondanks Moyee’s jonge leeftijd is de koffierevolutie niet onopgemerkt gebleven. In mei selecteerde Vrij Nederland ze als een van de “Radicale Vernieuwers van 2014? 


De deal
Hoe meer koffie, hoe meer impact. Als je nu een zak koffie (à €8,95) koopt krijg je een tweede zak in een wikkel extra: geef deze aan je vrienden. Je betaalt dan €8,95 i.p.v. €17,90. Deel de revolutie. Crowdspeak, noemen ze dat. Deze winstdeal is geldig t/m 1 oktober 2014 


Hoe maak je gebruik van de winstdeal?


Simpel.
1. Stel je koffiepakket samen in de webshop van Moyee
2. Wacht geduldig tot je koffie wordt bezorgd
3. Geef één zak cadeau & tell the story 
4. De deal is rond. Iedereen winst! Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •