Artikelen

Kookboek 'Thuisgekookt' met recepten thuiskoks vanaf nu te koop

Het ultieme kookboek om te gluren bij de buren is uit! Afgelopen zaterdag werd Thuisgekookt, het kookboek met recepten van thuiskoks van Thuisafgehaald gelanceerd. In het boek vind je tips voor de dagelijkse maaltijd én een portret van de mensen.

Gepubliceerd op 18 november 2013

Het ultieme kookboek om te gluren bij de buren is uit! Afgelopen zaterdag werd Thuisgekookt, het kookboek met recepten van thuiskoks van Thuisafgehaald gelanceerd. In het boek vind je tips voor de dagelijkse maaltijd én een portret van de mensen die hun maaltijden delen. 


kookboek2polThuisafgehaald is een netwerk van duizenden thuiskoks en afhalers die al menig maaltijd hebben gedeeld. Het principe is eenvoudig: de een houdt van koken en maakt graag een paar porties extra, de ander houdt wel van lekker eten maar heeft geen tijd of zin om te koken. Thuisafgehaald brengt deze buurtgenoten met elkaar in contact: iedereen winst! 


Ren niet gelijk naar de winkel, het boek is alleen te koop in de webshop van Thuisafgehaald. Blader hier het boek alvast online door. (Tip: houd ook onze winstdeal van volgende week in de gaten..) 


 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •