Artikelen

Katja Schuurman in Nederlandse vakjury Join Our Core

Katja Schuurman (Return to Sender), Teun van de Keuken (Tony’s Chocoloney) en Willemijn Verloop (Social Enterprise NL) geven op 18 april as. hun eerlijke, duurzame en verantwoorde advies aan jonge ondernemers. Dat doen ze als jury van de Nederlandse .

Gepubliceerd op 4 april 2013

Katja Schuurman (Return to Sender), Teun van de Keuken (Tony’s Chocoloney) en Willemijn Verloop (Social Enterprise NL) geven op 18 april as. hun eerlijke, duurzame en verantwoorde advies aan jonge ondernemers. Dat doen ze als jury van de Nederlandse Join Our Core pre-competitie van Ben & Jerry’s.

Doel van Join our Core is om jonge ondernemers een kans te bieden hun social enterprise verder te ontwikkelen en het begrip social enterpreneurship op de kaart zetten in Europa.

Gezocht: Clever Cookies
Samen met Ashoka en Social Enterprise NL zoekt Ben & Jerry's naar de ‘Clever cookies’ uit Nederland. Gezocht worden ondernemende geesten (18-34) die weten hoe ze op een eerlijke innovatieve en duurzame manier maatschappelijke problemen aan moeten pakken.

Pitch
Tijdens het Early Bird evenement op 18 april presenteren je de ambities van jouw social enterprise aan onder andere Katja Schuurman, Teun van de Keuken en Willemijn Verloop. Door mee te doen aan dit evenement vergroot je kans om een van de twee finalisten te zijn die naar de Europeses Join Our Core finale in Londen gaat.

Jouw winst
Wat valt er uiteindelijk in Londen tijdens de finale te winnen? € 10.000, een half jaar begeleiding van experts van Social Enterprise NL en Ashoka, promotie van het bedrijfsidee op een nieuwe Ben & Jerry’s ijssmaak én een reis naar Ben & Jerry’s in Vermont.

Let op, aanmelden kan in principe nog tot 3 mei, maar doe dit vooral voor 10 april, om zo een kans te maken om uitgenodigd te worden voor het Early Bird evenement op 18 april.

Wie doen er mee?
Neem het op tegen onder andere Mette te Velde van Strawberry Earth! Bekijk het filmpje over waarom zij meedoet aan de Join Our Core competitie.

http://www.youtube.com/watch?v=dhLZPKlOTE8&feature=youtu.be

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •