Artikelen

Is jouw initiatief klaar voor een Social AdVenture?

  Heb jij een sociaal business plan waarmee je een positieve impact denkt te kunnen bereiken op de Base of the Pyramid? Deel je plan dan op het Social AdVenture platform van Cordaid. Dit online platform is de plek voor sociaal ondernemers en pa.

Gepubliceerd op 16 oktober 2014

 


Heb jij een sociaal business plan waarmee je een positieve impact denkt te kunnen bereiken op de Base of the Pyramid? Deel je plan dan op het Social AdVenture platform van Cordaid. Dit online platform is de plek voor sociaal ondernemers en particuliere initiatieven om businessplannen, kennis en ervaringen uit te wisselen. Tijdens de bijeenkomt op 11 november worden de meest veelbelovende plannen beloond met verschillende soorten training en ondersteunen.  


Van plan naar make it happen
Vanaf 1 oktober kun je jouw businessplan presenteren en delen op het Cordaid Social AdVenture online platform. Hier kun je in gesprek gaan met experts en de rest van de community om je plan te versterken. Vanaf 15 november kiest een deskundige jury, waaronder Willemijn Verloop, een aantal finalisten dat zich mag presenteren op het event. Aan degenen met het meest veelbelovende plan wordt een prijs uitgereikt. De winnaars worden geholpen bij de realisatie van hun internationale ambitie door ze in contact te brengen met de juiste mensen en zij krijgen intensieve begeleiding op maat.Save the date
Op donderdag 11 december worden sociale ondernemers en particuliere initiatieven uit het hele land uitgenodigd voor het Cordaid Social AdVenture Event om te netwerken, van elkaar te leren en hun plan te presenteren. Ook worden de winnaars dan bekendgemaakt. Het event vindt plaats van 13.30 – 19.00 uur in Den Haag.Meld je aan
Op de website van Cordaid Social AdVenture zie je welke initiatieven zich al hebben aangemeld. Blijf op de hoogte van het programma van het Cordaid Social AdVenture en meld je hier alvast aan.


Cordaid
Social AdVenture is een initiatief van Cordaid. Cordaid gelooft in het bundelen van krachten van mensen die sociale impact willen bereiken. Steeds meer organisaties en initiatieven zetten een sociale onderneming hier of in een ontwikkelingsland op, met als doel om armoede en werkloosheid te verminderen en vitale gemeenschappen te versterken. Cordaid biedt deze sociale ondernemingen en initiatieven financiële steun, advies en begeleiding, en verbindt hen met de juiste personen, in Nederland of op locatie.


 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •