Artikelen

In de spotlights: Mama Taxi

“Wat ik zag is dat al die dames die een afstand hebben of hadden tot de arbeidsmarkt, wel een bepaalde drive hebben om het tij te keren. Ze hadden gewoon iets of iemand nodig om een duw in de goede richting te krijgen.” Aldus Zizi Fernandes.

Gepubliceerd op 26 november 2018

“Wat ik zag is dat al die dames die een afstand hebben of hadden tot de arbeidsmarkt, wel een bepaalde drive hebben om het tij te keren. Ze hadden gewoon iets of iemand nodig om een duw in de goede richting te krijgen.” Aldus Zizi Fernandes

Mama Taxi is de eerste vrouwelijke private chauffeursdienst met de best denkbare service, die waarde hecht aan duurzaamheid en rijdt in Tesla’s (100% elektrische voertuigen). Oprichter Zizi Fernandes wil met Mama Taxi een positieve impact maken op het leven van vrouwen met een zogenaamde ‘afstand tot de arbeidsmarkt’.  “Het doet echt veel met mensen, het geeft ze zelfvertrouwen, het geeft je waardigheid terug. Maar ook vrijheid, mentale vrijheid.”

 

In de serie Purpose People geeft MaatschapWij iedere week een betekenisvolle ondernemer het podium. Meer lezen over MaatschapWij? Dat kan hier.
 
 

Meer zien? Kijk hier het interview met Peter Heijen van Lendahand terug. 

trefwoorden:

Purpose maatschapwij portret mamataxi vrouwen vrouwenemancipatie empowerment interview

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •