Artikelen

Iedereen Winst zomertip #2: Social Enterprise Café

Deze zomer kun je door het hele land op bezoek bij social enterprises, van restaurants in de haven van Rotterdam tot koffie op het terras bij een zorgboerderij tot fotografiereizen naar Peru. Hierbij tip #2: Social Enterprise Café  Kom op 10 ju.

Gepubliceerd op 7 juli 2014

Deze zomer kun je door het hele land op bezoek bij social enterprises, van restaurants in de haven van Rotterdam tot koffie op het terras bij een zorgboerderij tot fotografiereizen naar Peru. Hierbij tip #2: Social Enterprise Café 


Kom op 10 juli a.s. naar het Social Enterprise Café bij Coffyn in Nijmegen. Een meetup georganiseerd door Social Enterprise NL over de kracht van sociaal ondernemerschap en de ontwikkelingen in dit veld. Tijdens het Social Enterprise Café neemt Mark Hillen (mede-oprichter van Social Enterprise NL en auteur van Verbeter de Wereld, Begin een Bedrijf) je mee in de wereld van sociaal ondernemerschap: wat is sociaal ondernemerschap? Hoe werkt het? En welke voorbeelden kennen we?


Nijmeegse sociaal ondernemers
Gastsprekers tijdens deze meetup zijn Eric Tonn van Coffyn en Jetske van der Schaar van Worldmapping. Deze sociaal ondernemers zullen vanuit de praktijk hun verhaal over hun social enterprise met het publiek delen: waarom zijn zij begonnen met sociaal ondernemen? Welke impact genereert de onderneming? En, waar lopen zij in de praktijk tegenaan?


Kom ook!
Ben jij (sociaal) ondernemer? Of ben je geïnteresseerd in sociaal ondernemerschap? Dan is dit een mooi moment om in contact te komen met verschillende ervaringsdeskundigen en andere geïnteresseerden in Nijmegen, om kennis te maken met Social Enterprise NL en om je te laten informeren en inspireren! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar,
Schrijf je in door een mail te sturen naar events@social-enterprise.nl o.v.v. Social Enterprise Cafe Nijmegen. Vermeld ook graag bij welke onderneming/organisatie/bedrijf je werkzaam bent (indien van toepassing).


Wat? Social Enterprise Café Nijmegen
Voor wie? (Sociaal) ondernemers, geïnteresseerden in sociaal ondernemerschap
Waar? Coffyn, Franseplaats 1 Nijmegen
Wanneer? Donderdag 10 juli van 19:30u tot 21:30u (Inloop vanaf 19:15u)
Aanmelden? Stuur een mail o.v.v. je naam en aantal personen naar events@social-enterprise.nl , meer info vind je hier


Zomertip #1 Uit je eigen Stad | Rotterdam
Zomertip #2 Social Enterprise Café | Nijmegen 
Zomertip #3 Zorgboerderij de Buytenhof | Rhoon
Zomertip #4 Rederij Kees | Amsterdam 
Zomertip #5 TOMS flagship store | Amsterdam 
Zomertip #6 Fotografiereis Fairmail | India en Peru

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •