Artikelen

Iedereen Winst zomertip #1 Uit je Eigen Stad

Deze zomer kun je door het hele land op bezoek bij social enterprises, van restaurants in de haven van Rotterdam tot koffie op het terras bij een zorgboerderij en van het Social Enterprise Café tot een fotografiereis naar Peru. Hierbij tip #1: Uit je.

Gepubliceerd op 7 juli 2014

Deze zomer kun je door het hele land op bezoek bij social enterprises, van restaurants in de haven van Rotterdam tot koffie op het terras bij een zorgboerderij en van het Social Enterprise Café tot een fotografiereis naar Peru. Hierbij tip #1: Uit je Eigen Stad


Uitjeeigenstad_005Een groene plek in de fruithaven in Rotterdam. Uit je eigen stad is een stadslandbouwbedrijf met restaurant en terras op een voormalig braakliggend terrein in Rotterdam. Alles wat je bij Uit je eigen Stad eet stond kort daarvoor nog in de eigen tuin of is van een lokale leverancier. Loop een rondje over het land, door de stal en in de kas en schuif aan voor een diner of lunch. 


Niet alleen erg leuk om een avond te gaan eten en daarna een biertje te drinken bij een van de vuurkorven, ze zijn ook op zoek naar vrijwilligers die hun handen uit de mouwen willen steken op deze mooie plek. Meer

Uitjeeigenstad_004Op het terrein van Uit je eigen Stad staat een heuse Thipi, een tent waar muziek-, film- en andere knusse avonden worden georganiseerd. Bovendien is er ieder weekend van 19:00 tot 16:30 uur een Stadsmarkt met betaalbaar vers en lokaal voedsel. 


Uit je eigen stad is elke dag open van 11:00 tot 22:00 uur, je vindt ze aan de Marconistraat 39 in Rotterdam 


Iedereen winst! 


Zomertip #1 Uit je eigen Stad | Rotterdam
Zomertip #2 YouBeDo.com | Online
Zomertip #3 Zorgboerderij de Buytenhof | Rhoon
Zomertip #4 Rederij Kees | Amsterdam 
Zomertip #5 TOMS flagship store | Amsterdam 
Zomertip #6 Fotografiereis Fairmail | India en Peru

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •