Artikelen

Grow Impact: Dragons Den

Afgelopen donderdag vond de Dragons Den van de tweede editie van Grow Impact plaats. Grow Impact is het groeiprogramma dat sociaal ondernemers helpt om groei te realiseren met hun bedrijf qua impact en omzet. 

Gepubliceerd op 4 januari 2019

Tien bevlogen sociaal ondernemers presenteerden donderdag de ontwikkelde groeistrategieën om hun onderneming nog impactvoller te maken. Deze hebben zij opgesteld gedurende een periode van 90 dagen met verschillende trainingen en workshops.

Na een bakje koffie stroomt het publiek de prachtige Kerkzaal van Zaalverhuur7 binnen. ChocolatemakersHet Theeza(a)kjeNetwerkproWebmasteryVoor je BuurtDe BioExpressDe Picture Bridge FoundationCodename FutureAutismehuis en Clean Cooking Revolution presenteren vol energie de groeiplannen die zij hebben opgesteld aan de Dragons: 

 Ernesto Spruyt | Oprichter van Tunga, Sociaal Ondernemer en Mentor bij GrowthClass
Arjan Bom | Manager FAAS FSO bij EY  
Carien Vleeshouwer | Teammanager Corporate Marketing & Communications bij de Goudse Verzekeringen          
Nienke Stuijk | Programma manager sociaal ondernemen bij de Rabobank Foundation 

  •  
  • Iedere ondernemer heeft een eigen verhaal en het enthousiasme van de ondernemers wordt zichtbaar overgebracht op de Dragons. De Dragons zijn onder de indruk van de pitches, maar zijn zoals zij bekend staan ook scherp. De kritische vragen van de Dragons vragen om doordachte antwoorden van de ondernemers over bijvoorbeeld de praktische uitwerking van de groeistrategieën en de achterliggende motivaties voor strategische keuzes. De ‘Waaromvraag’ is een terugkerende vraag gedurende de dag. 

Na het Matching Event waarbij de ondernemers de mogelijkheid krijgen om dieper in gesprek te gaan met de Dragons over een eventueel vervolgtraject, is het tijd voor een feestelijke afsluiting waarbij we tevreden terugkijken op een geslaagd programma. Als de locatie gaat sluiten, is het dan toch echt tijd om afscheid van elkaar te nemen en om onderling vervolgafspraken te maken, want ook de betrokkenheid van de ondernemers onderling is groot.  

De ondernemers van deze editie van Grow Impact zijn o.a. op zoek naar partners en salesmanagers en hebben hulpvragen over financiering, team building, juridisch advies, cashflow en aanbestedingen. Kan jij de ondernemers verder helpen op één van deze thema’s? Neem dan contact op met maxime@social-enterprise.nl

Wil jij de volgende fase van je onderneming bereiken en daarmee jouw impact echt opschalen? De derde editie van Grow Impact start in april 2019 en de aanmeldingen zijn geopend! Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier of neem contact op met Maxime via maxime@social-enterprise.nl

Grow Impact is een initiatief van GrowthClass en Social Enterprise NL. Het groeiprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners De Goudse Verzekeringen, Rabobank Foundation en EY, en onze sponsoren het Anton Jurgens Fonds en Fonds 1818.

trefwoorden:

groeiprogramma sociaal ondernemen sociaal ondernemer evenement impact grow impact workshop dragons den

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •