Artikelen

Fairphone nu echt van start gegaan met verkoop

Fairphone is er klaar voor! Dinsdag 21 mei ging hun nieuwe website de lucht in waar iedereen nu de allereerste eerlijke telefoon kan kopen. Dezelfde avond zaten ze bij Pauw & Witteman om hun primeur aan de man te brengen. De eerste dag van de insc..

Gepubliceerd op 17 mei 2013

Fairphone is er klaar voor! Dinsdag 21 mei ging hun nieuwe website de lucht in waar iedereen nu de allereerste eerlijke telefoon kan kopen. Dezelfde avond zaten ze bij Pauw & Witteman om hun primeur aan de man te brengen.


De eerste dag van de inschrijving meldden zicht al meer dan 1000 kopers voor de Fairphone . Het zijn spannende tijden want bij 5000 voorverkopen van de eerste eerlijke telefoon gaat het ontwerp in productie en zal dan dit najaar in de handel worden gebracht.


Na 3 jaar onderzoek, co-creatie en campagnevoeren is er afgelopen maand door het publiek een definitief ontwerp gekozen. Daarmee fairphone-540x304 (1)lijkt het ideaal van Fairphone heel dichtbij te komen. Het gehele productieproces is zo eerlijk mogelijk; zo wordt er onder goede arbeidsomstandigheden gewerkt met conflict-vrije grondstoffen uit Congo, en wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen.


Maak jij de Fairphone mede mogelijk? "Buy the Phone and start a movement"

 

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •