Artikelen

Chocolatemakers zoeken loshulp voor 7 ton cacaobonen

Op donderdag 6 juni komt er een groot zeilschip met 7 ton cacaobonen aan in de haven van Amsterdam. Dat heb je niet zo één twee drie CO2-neutraal gelost, daarom nodigen de Chocolatemakers iedereen uit mee te helpen met het lossen van het schip.

Gepubliceerd op 15 mei 2013

Op donderdag 6 juni komt er een groot zeilschip met 7 ton cacaobonen aan in de haven van Amsterdam. Dat heb je niet zo één twee drie CO2-neutraal gelost, daarom nodigen de Chocolatemakers iedereen uit mee te helpen met het lossen van het schip. Eenmaal aan wal kan er dan zo snel mogelijk chocola van worden gemaakt.


 De Tres Hombres -op zich al een bezoek waard- komt uit de Dominicaanse Republiek gevaren waar het biologische cacaobonen voor nieuwe repen heeft opgehaald. Na het lossen van het schip zal de cacao door de Chocolatemakers tot repen worden gemaakt die op steeds meer plekken in Amsterdam kan worden gekocht. In tegenstellingen tot de meeste repen zijn die hartstikke vers, waardoor er geen aluminiumfolie omheen hoeft. Dat is nog eens chocolade eten voor een betere wereld!

Paard, bakfiets, Prius, handkar of fluisterboot, het maakt de Chocolatemakers niets uit waarmee je komt. Voel je vrij om langs te komen op 6 juni en je handen uit de mouwen te steken.
Houd voor meer informatie en de laatste updates de Facebookpagina in de gaten.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •