Artikelen

Boek 'Verbeter de Wereld, Begin een Bedrijf' feestelijk gelanceerd

Donderdag 31 oktober werd in een café vol sociaal ondernemers, partners, fondsen en geïnteresseerden het boek 'Verbeter de Wereld, Begin een Bedrijf' gelanceerd. Het boek van Mark Hillen en Willemijn Verloop over de Nederlandse social enterprise.

Gepubliceerd op 1 november 2013

Donderdag 31 oktober werd in een café vol sociaal ondernemers, partners, fondsen en geïnteresseerden het boek 'Verbeter de Wereld, Begin een Bedrijf' gelanceerd. Het boek van Mark Hillen en Willemijn Verloop over de Nederlandse social enterprise sector, waarin ze de lezer meenemen langs verschillende succesvolle cases van sociaal ondernemers als Taxi Electric, Ctaste, Specialisterren, Tony's Chocolonely en MyWheels


boekpres1De presentatie van Jeroen Smit (zelf auteur van De Prooi) maakte de aanwezigen duidelijk dat het bijzonder is dat zulke totaal verschillende mensen (Mark vanuit de commerciële Amerikaanse markt en Willemijn uit de ngo-hoek) sàmen tot dit boek zijn gekomen met als belangrijkste boodschap: geld verdienen en goed doen gaan heel goed samen. De presentator gaf aan na het lezen van het boek een goed beeld te hebben van wat er in Nederland leeft op dit gebied van sociale ondernemers, een ieder is dus van harte uitgenodigd het boek te lezen en zich te laten verrassen door deze 'booming' sector.


boekpres5


 


 


Uiteraard was de locatie toepasselijk: een bierbrouwerij in het centrum van Amsterdam waar mensen werken met een psychiatrische achtergrond. Met Johnny's, Heintje's en Nelisbiertjes in de hand gingen de eerste exemplaren over de toonbank. 


Meer weten over deze nieuwe, opkomende sector van early adaptors in het ondernemersveld? Het boek ligt inmiddels in de winkel!


boekpres3 boekpres9

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •