Artikelen

Belminuten in ruil voor lichaams- beweging. Verzin jij iets beters?

Gratis belminuten in ruil voor lichaamsbeweging, is dat dé manier om obesitas aan te pakken?https://www.youtube.com/watch?v=u2StvxCS634 Verzin jij iets beters? Heb jij een plan om via mobiele technologie maatschappelijke problemen aan te pakken? Doe.

Gepubliceerd op 28 april 2014

Gratis belminuten in ruil voor lichaamsbeweging, is dat dé manier om obesitas aan te pakken?

[youtube width="575" height="360"]https://www.youtube.com/watch?v=u2StvxCS634[/youtube]


Verzin jij iets beters? Heb jij een plan om via mobiele technologie maatschappelijke problemen aan te pakken? Doe dan mee aan de Mobiles for Good Challenge van de Vodafone Foundation (i.s.m. Social Enterprise NL). Deze kickstarter is op zoek naar Nederlandse wereldverbeteraars met een idee om via een app maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Bovenstaand idee faalt. Maar heb jij een beter idee? Doe dan vooral mee! 


Mobiles for Good Innovation Bootcamp
De zes winnende teams ontvangen een startkapitaal van €30.000,- voor het realiseren van hun mobiele toepassing en moeten dit bedrag zelf aanvullen door middel van crowdfunding. Na de bekendmaking van de zes beste teams start er een intensief traject van 4 maanden. Hierbij mogen de deelnemers meedoen aan de ‘Mobiles for Good Innovation Bootcamp’ met trainingen en workshops. Er staan 70 mentoren tot de beschikking van de teams. Iedereen wordt klaargestoomd om op 16 januari 2015 tijdens de Demo Day investeerders te overtuigen van hun product of dienst.


Meedoen?
Iedereen met een goed werkend idee maakt kans op €30.000 als investering voor de social enterprise. Inschrijven voor de ‘Mobiles for Good Challenge’ kan tot 1 juni 2014 op www.mobilesforgood.nl. De zes beste ideeën worden 13 juni bekend gemaakt. Social Enterprise NL ondersteunt deze challenge en is partner van de Vodafone Foundation. Voorwaarden voor deelname zijn onder andere dat het team uit twee personen bestaat die samen deel uitmaken van een bestaande onderneming. De overige voorwaarden voor deelname aan de challenge zijn te vinden op www.mobilesforgood.nl.
Download hier het aanmeldformulier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •