Artikelen

50 stemmen: Rob Jansen over sociaal ondernemerschap

In het 50 stemmen-project laten we jóu aan het woord over sociaal ondernemer- schap en geven we je een podium om te vertellen wat sociaal ondernemerschap voor jou betekent. #11: Rob Jansen (oprichter en directeur van social enterprise Chain Logistics.

Gepubliceerd op 25 maart 2014

In het 50 stemmen-project laten we jóu aan het woord over sociaal ondernemer- schap en geven we je een podium om te vertellen wat sociaal ondernemerschap voor jou betekent. #11: Rob Jansen (oprichter en directeur van social enterprise Chain Logistics) 


robjansenNa vele jaren in grote Amerikaanse bedrijven actief geweest te zijn, was het voor mij duidelijk. Het moet anders. Mensen behandelen zoals jezelf behandelt wenst te worden. 


De ultieme combinatie van normaal ondernemen en het beste uit medewerkers halen was voor mij de uitdaging. Aangezien ik heel mijn leven in de logistiek werkzaam ben geweest lag het voor de hand een concept te ontwikkelen van logistiek ontzorgen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden binnen mijn bedrijf. De voldoening die ik hier dagelijks uit kan halen is de perfecte brandstof om vernieuwend bezig te blijven. Achteraf gezien bleek ik een Social Enterprise te zijn en is het goed om met gelijkgestemden te klankborden.


Wil je meer weten over social enterprise Chain Logistics? Kijk eens op de website


deel_jouw_visie2


 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •