Artikelen

50 stemmen: Joske Paumen over sociaal ondernemerschap

In het 50 stemmen-project laten we jóu aan het woord over sociaal ondernemer- schap en geven we je een podium om te vertellen wat sociaal ondernemerschap voor jou betekent. #4: Joske Paumen, directeur van The Colour Kitchen Sociaal ondernemen; samen.

Gepubliceerd op 30 januari 2014

In het 50 stemmen-project laten we jóu aan het woord over sociaal ondernemer- schap en geven we je een podium om te vertellen wat sociaal ondernemerschap voor jou betekent. #4: Joske Paumen, directeur van The Colour Kitchen


Joske_PaumenSociaal ondernemen; samen maken we het verschil!
Sociaal ondernemen is voor ons het bij elkaar brengen van de expertise van twee werelden en daarmee samen het verschil maken. Onze wortels liggen in de hospitality branche. Naar onze mening dé plek waar zowel maatschappelijke als commerciële doelstellingen gezamenlijk verwezenlijkt kunnen worden. We zetten onze professionele en commerciële omgevingen in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief te bieden door ze op te leiden en intensief te begeleiden tot horeca- en cateringprofessional.


Onze visie is dat je mensen het meest in hun kracht zet in een echte en volwaardige werksituatie. Gewoon het feit dat je elke dag gaat werken, gasten blij maakt en leuke collega's hebt, kan al het verschil maken. Onze leerlingen maken op hun beurt weer het verschil voor iedereen die ze in hun leven treffen. Zij zijn niet alleen een voorbeeld en inspiratie voor familie en vrienden, maar ook voor alle mensen die werken en te gast zijn op onze locaties. Door het contact met onze leerlingen zien onze gasten de mensen achter het verhaal. Dit creëert natuurlijk bewustwording en in sommige gevallen zorgt het zelfs voor een speciale band.


Juist door de combinatie van ons maatschappelijk en commercieel product in één organisatie aan te bieden, maakt ons sterk en solide richting de toekomst waar nog meer groei in het verschiet ligt. Door de commerciële aanpak van The Colour Kitchen blijven we financieel gezond en behouden we, ook op termijn, bestaansrecht.


deel_jouw_visie2

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •