Artikelen

50 stemmen: Henry Mentink over sociaal ondernemerschap

In het 50 stemmen-project laten we jóu aan het woord over sociaal ondernemer- schap en geven we je een podium om te vertellen wat sociaal ondernemerschap voor jou betekent. #13: Henry Mentink, oprichter en directeur van MyWheels MyWheels top sociaal.

Gepubliceerd op 2 april 2014

In het 50 stemmen-project laten we jóu aan het woord over sociaal ondernemer- schap en geven we je een podium om te vertellen wat sociaal ondernemerschap voor jou betekent. #13: Henry Mentink, oprichter en directeur van MyWheels


henry fotoMyWheels top sociaal


Wil je een echt sociaal bedrijf zijn dan gaat het er om dat klant, medewerker en financierder samenwerken. Dat is sociaal. Als je dan ook nog een sociaal product hebt en ook collega aanbieders helpt is het helemaal top sociaal. MyWheels biedt de deelauto aan. Een dienst waar het aankomt op samendoen en ook mensen een bewuste keuze voor hun reis laat maken. We streven naar een open standaard voor autodelen zodat ook collega aanbieders met ons kunnen samenwerken. Iedereen is welkom.


De mensen van MyWheels zorgen, samen met honderden vrijwilligers, dat je verantwoord op weg kunt. Wij hechten aan communities. Ja, we hebben Facebook en Twitter, maar we hechten vooral aan echte ontmoetingen. We zorgen dat MyWheels leden uit dezelfde buurt elkaar kunnen ontmoeten. Zo beslissen en denken leden overal in het land mee over de weg die we gaan. Doordat veel leden ook een handje helpen houden we de kosten laag. MyWheels is georganiseerd op basis van sociocratie.


Meer weten over MyWheels? Klik hier


deel_jouw_visie2

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •