Artikelen

50 stemmen: Els Uijting over sociaal ondernemerschap

In het 50 stemmen-project laten we jóu aan het woord over sociaal ondernemer- schap en geven we je een podium om te vertellen wat sociaal ondernemerschap voor jou betekent. #12: Els Uijting van PAUW bedrijven  Social Enterprises en mensen die n.

Gepubliceerd op 2 april 2014

In het 50 stemmen-project laten we jóu aan het woord over sociaal ondernemer- schap en geven we je een podium om te vertellen wat sociaal ondernemerschap voor jou betekent. #12: Els Uijting van PAUW bedrijven 


ElsUijtingSocial Enterprises en mensen die niet aangehaakt kunnen blijven


Omdat vooral, en vaker alléén voor de winst gaan de wereld nog meer verdeelt in de mensen die mee kunnen doen en aan de andere kant: de groter wordende groep die niet aangehaakt kan blijven. Gewoon omdat niet iedereen in een goed nest wordt geboren, geënthousiasmeerd wordt om te studeren, het geld niet heeft, aangereden is door een dronken idioot, zuurstofgebrek had bij geboorte, autisme heeft of  WAT DAN OOK!


We zijn niet allemaal hoog opgeleid of  thuis in social media/ICT  en kunnen de snelheid en groeiende complexiteit van onze samenleving makkelijk bijbenen….


Voor die mensen bieden social enterprises kansen en mogelijkheden. Omdat er gewerkt wordt maar er ook rekening kan worden gehouden met jou.


Zo dragen social enterprises bij aan een maatschappij waarbij participeren voor ieder tot de mogelijkheden behoort, waar iedereen mee kan doen ….waar duurzaamheid vanzelfsprekend is.


deel_jouw_visie2

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •