Evenementen

Workshop Sales & Acquisitie

Uit de Social Enterprise Monitor komt naar voren dat het vinden van klanten het voornaamste obstakel is om de impact van de onderneming te vergroten. Tijdens de Workshop Sales & Acquisitie op 16 juni ga je aan de slag met het doorbreken van dit obstakel!.

Gepubliceerd op 16 juni 2017

Workshop Sales & Acquisitie

De resultaten van de laatste Social Enterprise Monitor zijn eenduidig: het vinden van klanten komt naar voren als het voornaamste obstakel om de impact van de onderneming te vergroten. Een belangrijke factor hierin is onvoldoende salescapaciteit en een te laag marketingbudget. Vaak kost het werven van klanten veel tijd en levert dit niet altijd het gewenste resultaat. Een duidelijk signaal! Herkenbaar? Kom dan naar de Workshop Sales & Acquisitie op vrijdag 16 juni.

Tijdens deze workshop leer je:

 • hoe je in 1 dag een nieuwe klant werft;
 • hoe je je klant ja laat zeggen tegen jouw voorstel;
 • alternatieven voor koude acquisitie;
 • hoe je omgaat met 'te duur';
 • hoe je je toegevoegde waarde uitlegt;
 • hoe je de deal sluit;
 • hoe je netwerkt;
 • En vele andere omzetverhogende tips.

Gedurende de Workshop staan jouw vragen centraal. Bij binnenkomst vragen we je om je grootste vragen of uitdagingen te delen, zodat we hier bij de invulling van de workshop rekening mee kunnen houden. 

Wat? Workshop Sales & Acquisitie
Wanneer? Vrijdag 16 juni 2017, van 09.00 (inloop vanaf 08.45) tot ongeveer 13.00 uur
Waar? Kantoor Social Enterprise NL, Keizersgracht 264, Amsterdam
Kosten? Deelname aan de workshop kost €50,- excl. btw, per deelnemer. Dit is inclusief het boek ‘De Nieuwe Weg, in 7 stappen naar meer omzet’.   
Aanmelden? Stuur een mail naar marijt@social-enterprise.nl o.v.v. Workshop Sales & Acquisitie. Let op! Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, vol is vol.
Voorbereiding: Om maximaal rendement uit deze training te halen, is het van belang dat je een overzicht hebt van een paar bestaande klanten en een paar prospects. En dat je 2-5 vragen voorbereidt en meeneemt. 

Over de trainer Jochum Jarigsma (UvA – economie), is spreker en trainer op het gebied van netwerken, acquisitie, sales en ondernemerschap en is internationaal actief als businesscoach. Hij is oprichter van AccuRaad en Verkoopresultaat.nl die zich volledig richt op MKB-bedrijven en zelfstandige professionals. Daarnaast is hij verbonden aan het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE), Yes!Delft, Utrecht Inc en verschillende hogescholen.

trefwoorden:

Acquisitie Masterclass Sales workshop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

 • PwC-logo-wit.png
 • logo stichting doen.png
 •