Evenementen

Next Level: access to finance programma

Next Level is dé kans om de aangescherpte groeiambities van jouw social enterprise te presenteren aan een geselecteerd impact investeerdersnetwerk. Via intensieve 1-op-1 begeleiding werk je toe naar het pitch event in december.

Gepubliceerd op 23 september 2016

Heeft jouw social enterprise de ambitie om internationaal uit te breiden? Wil jij een nieuwe productielijn starten? Een nieuwe klantengroep aanboren? Je impact vergroten? Kortom, sta je op het punt om jouw onderneming naar een volgende fase te brengen en ben jij hiervoor op zoek naar groeikapitaal? Dan is Next Level een unieke kans voor jouw social enterprise!

Lees hier ervaringen van eerdere deelnemers, bekijk de infographic en lees daaronder aanvullende informatie: 

Maaike Groen, oprichter Miss Green, Deelnemer Next Level 2015: 'Een enorm leerzaam traject waar ik veel heb geleerd van coaches en mede-ondernemers. De feedback die we hebben gekregen echoot nog steeds na in mijn hoofd. Dankzij het programma hebben we nu een financier gevonden die écht bij de missie van Miss Green past.'   

Joost van Engen, oprichter Healthy Entrepreneurs, deelnemer Next Level 2015: 'Het Next Level Programma van Social Enterprise NL was voor Healthy Entrepreneurs van grote waarde bij het aanscherpen van onze business case, het versterken van het vertrouwen in onze propositie en ter voorbereiding op een professionele pitch voor een groot aantal potentiële partners en investeerders. De kracht van het programma zit in de combinatie van training, coaching, uitgedaagd worden door experts en delen van ervaring met peer ondernemers.' 

Infographic Next Level.png 

EXTRA INFORMATIE NEXT LEVEL

Wat is Next Level?
Social Enterprise NL wil de groeiplannen van haar leden maximaal ondersteunen. Daarom wordt speciaal voor leden van Social Enterprise NL het netwerk van verschillende (impact-) investeerders, fondsen en investeringsnetwerken gemobiliseerd. Tijdens het Next Level Pitch Event op 12 december krijg jij de kans om de groeiplannen van jouw social enterprise te presenteren aan dit unieke gezelschap. Dit is een startpunt voor jou om in contact te komen met verschillende investeerders en een relatie met hen op te bouwen. 

En zo bereiden we je voor
In voorbereiding naar het Pitch Event wordt jou op verschillende momenten 1-op-1 ondersteuning geboden om te komen tot een overtuigende investeringscase. Naar aanleiding van een door jou ingevuld investors grid, krijg jij een businessplan review door het Next Level Forum (bestaande uit investeerders, marketing experts, financieel deskundigen en strategen). De uitkomst van deze review is een concreet advies om tot een sterkere investeringscase te komen. Social Enterprise NL linkt jou aan de juiste expert om in 1-op-1 expert sessies verder te werken aan een van de aandachtsgebieden uit dit advies. Denk hierbij aan marketing & sales vragen, financiële planning en projecties, strategische issues, etc. Tot slot neem je deel aan de pitchtraining. Tijdens deze training werk je aan jouw presentatie, ontvang je feedback van je peers en leer je de speerpunten van een overtuigende pitch. 

Voor wie?
Next Level richt zich op ondernemers die hun impact willen opschalen en bereid zijn om,  samen met experts, met een frisse blik naar hun eigen social enterprise te kijken. Je hebt de afgelopen jaren gebouwd aan een sterke social enterprise, bestaat minimaal drie jaar, je draait (bijna) break-even en bent toe aan een volgende groeistap. Deze groeiambitie kun jij uiteenzetten en onderbouwen met een concrete en realistische financieringsvraag. Je financieringsvraag ligt tussen de 1 en 5 ton. 

Spelregels & kosten
Je hebt een concrete financieringsvraag. Je wilt (samen met experts) werken aan jouw investeringscase. Je wilt graag kennis maken met een netwerk van impact investeerders. Je bent beschikbaar op de genoemde data (Next Level Forum, pitch training en Pitch Event).

Deelname aan het pitch event bedraagt €250,- Hiervoor krijg jij:

  • Persoonlijk businessplan review door het Next Level Forum
  • 1-op-1 expert coaching
  • Pitchtraining
  • Toegang tot uniek investeerdersnetwerk tijdens het Next Level Pitch Event

Vragen of aanmelden?
Neem contact op met marijt@social-enterprise.nl 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •