Evenementen

Impact Clinic: hoe begin je met impact meten?

Of je nou actief bent in mode, zorg & welzijn, logistiek of deeleconomie, met impactmeting kan je nog scherper aantonen hoe je bedrijfsactiviteiten bijdragen aan de samenleving. Breng jij je impact al in kaart? .

Gepubliceerd op 29 september 2016

Sociaal ondernemers ondernemen om de wereld te verbeteren. Ze worden gedreven door hun idealen en weten deze om te zetten in hun social enterprises. Doelstelling? Het creëren van maatschappelijke waarde die verder gaat dan de direct betrokken klanten of aandeelhouders. Als social enterprise wil je dus ook weten wat jouw werkelijke impact is, zodat je hierop kunt sturen en er alles aan kunt doen om de impact zo positief en groot mogelijk te maken. Daarnaast kun je naar buiten toe communiceren en verantwoording afleggen, naar je klanten en financiers bijvoorbeeld. Maar hoe bepaal je wat die impact is? Waar begin je met meten, en ook belangrijk, waar stop je?

In samenwerking met Avance organiseert Social Enterprise NL een Impact Clinic. Tijdens deze clinic krijg je een introductie op wat impact en impact meten precies is, welke stappen je dient te zetten om te beginnen en met welke spelregels je te maken krijgt. Natuurlijk maak je een start met het opstellen van je eigen theory of change - jouw unieke impact verhaal - de basis van elke impact meting.

Wil jij beginnen met het in kaart brengen van de impact van jouw social enterprise en wil jij duidelijke en praktische handvaten meekrijgen? Meld je dan nu aan voor de Impact Clinic van 29 september 2016! Stuur een mail naar marijt@social-enterprise.nl. 

Wat? Impact Clinic
Wanneer? Donderdag 29 september van 9.30-12:00 uur
Waar? Groene Bocht, Keizersgracht 452, Amsterdam
Kosten? €50,- excl. btw per deelnemer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •