Meat Meals

Den Haag

Flask

Apeldoorn
Dag wegwerp koffiebeker - Hallo herbruikbare Flask beker

Good Giving

Apeldoorn
Goodgiving wil de overconsumptie en wegwerpcultuur binnen promotionele branche tegengaan door het aanbieden van zakelijke milieuvriendelijk geschenken en belevenissen

Perspektief Academie

Benthuizen
Perspektief Academie streeft naar een inclusieve arbeidsmarkt. Waar mensen met een ondersteuningsbehoefte een duurzame plek krijgen.

New Weave

Eindhoven
Circulariteit als leidende ontwerpfilosofie, toegankelijk voor iedereen.

AC de Branderij

Hardenberg

Butterfly Effect

Vught
Butterfly Effect bouwt bruisende gemeenschappen voor zorgorganisaties, woningcorporaties en gemeenten. Dat doen we door woningen te bouwen voor gemotiveerde vrijwilligers. We ontzorgen zorgorganisaties bij de ontwikkeling van het woonconcept, de financiering en exploitatie van de woningen en we werven en matchen vrijwilligers en clienten op basis van talent en interesse.

The Bean Specialists

Utrecht
The Bean Specialists is een buitengewone koffiebranderij, waar wij geloven in een toekomst na de tbs.

De Zaak van Ermelo

Ermelo
Mensen met een (lange) afstand tot de arbeidsmarkt een kans op reintegratie bieden. Via onze kringloopwinkel bijdragen aan circulaire economie

Upfront Security

Den Haag
Wij willen de controle op & het inzicht in gebruik van persoonlijke gegevens terugbrengen om ongewenste gebruik te detecteren. Wij geloven dat het een fundamenteel recht is om te weten waar en wanneer onze persoonlijke gegevens worden gebruikt.

Boefjes en Barista's

’s-Hertogenbosch
Met Boefjes en Barista’s verbinden wij ouderen, jonge ouders en kinderen. Hiermee slaan wij twee vliegen in één klap door zowel eenzaamheid onder ouderen als jonge ouders aan te pakken.

Stichting Goejenhandel

Tilburg
Goejenhandel ondersteunt jongeren met creatief talent, die dat niet vanzelfsprekend kunnen benutten en biedt het bedrijfsleven de kans om hierin te investeren.