English

"De Zebra taxi staat voor eerlijk en schoon vervoer. Door een voorbeeld te stellen hoopt Zebra op vooruitgang. Niet alleen voor Zebra, maar voor de wereld."

Zebra Mobility

Zebra helpt mensen vrij te bewegen in en om Groningen stad. Dit doet hij op een unieke manier. Hij gaat namelijk uit van vertrouwen. Als je Zebra vertrouwt, vertrouwt hij jou ook. Zo wordt hij je vriend in vervoer.

Zebra is een soort van taxi, maar dan net even anders. Hoewel het bedrijf een dienstverlenend karakter heeft, gaat Zebra uit van vriendschap en vertrouwen. Dit kan omdat hij op zijn strepen staat. De strepen van de Zebra staan voor zijn principes. Dit zijn duidelijkheid, helderheid, digitaal, contact, gemak en schoon.

Zebra wil personenvervoer eerlijk en schoon maken. Deze ambitie wordt in Groningen warm onthaalt. Zo krijgt Zebra bijval vanuit de gemeente en melden vele jonge studenten zich aan als chauffeur. Dit laatste sluit goed aan bij de overtuiging van oprichter Gerrit Janknegt: de jongere generatie heeft de macht om verandering te bewerkstelligen. Ook in dit opzicht is Zebra de taxi van de toekomst!

Wil je meer weten over Zebra, kijk op de website!