English

Wonderable

Wonderables zijn accessoires voor in je huis. Met de hand gemaakt en een lust voor het oog. In haar Wonderable collectie combineert Carla Peters de heldere lijn uit de westerse ontwerptraditie met eeuwenoude handwerktechnieken uit verre landen. Dat levert spannende nieuwe vormen op vol verwijzingen en commentaren. Simply Wonderable: prachtige ontwerpen om een leven van te houden. 

De eerste Wonderable-collectie kwam eind 2009 op de Nederlandse markt en sindsdien maakt Wonderable een stormachtige groei door. De woonaccessoires van Wonderable zijn inmiddels te koop in designgaleries en woonwinkels in zesentwintig landen (waaronder Duitsland, Frankrijk, VS, Brazilië, Taiwan en Zuid-Afrika).

Wonderable's missie is om het beste van twee werelden verenigen. Dat doen we door ons ontwerptalent en onze marktkennis ten dienste te stellen van ambachtelijke producenten uit verre landen. Zo leveren we daar een bijdrage aan de ontwikkeling van werkgelegenheid en welvaart. En het leuke is: hoe meer Wonderables we verkopen, hoe mooier de wereld wordt.

Meer weten en de collectie bekijken? Klik hier

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage