English
De ondernemer achter Werkse!

''Iedereen doet ertoe en is door werk kansrijker. Werk maakt gelukkiger en rijker. De maatschappelijke meerwaarde van werk willen we ook bieden aan mensen met een arbeidsbeperking en of in een uitkeringssituatie.''

Werkse!

Iedereen doet ertoe en is door werk kansrijker. Werkse! is sterk in werk. Wij begeleiden mensen met een arbeidsbeperking en werkzoekenden naar een plaats op de arbeidsmarkt.

Wat de (kandidaat-)werknemers van Werkse! gemeen hebben, is dat zij niet op eigen gelegenheid de weg naar een baan vinden. Het kan gaan om mensen die buiten hun schuld werkloos werden of om mensen die een extra duwtje in de rug nodig hebben. Door zich al werkend te ontwikkelen, verbeteren de medewerkers van Werkse! hun werknemersvaardigheden. Daarmee groeien de kansen op de arbeidsmarkt. Werkse!  heeft eigen sociale ondernemingen zoals Groen & Omgeving, Assemblage, Schoonmaak, Beveiliging en Post voor de werkleeromgeving. Via het Werkgeversservicepunt Delft helpen zij mensen aan een baan bij een reguliere werkgever.

Meer weten? Bekijk hier de website! 

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs