English
De ondernemer achter WeHelpen

"Iedereen wil best een keer een handje helpen. En iedereen kan wel een keer hulp gebruiken. Want elkaar helpen is vanzelfsprekend." 

WeHelpen

WeHelpen biedt een digitaal platform voor informele hulp. Op www.wehelpen.nl kun je hulp vragen, bieden en organiseren. Voor de hulp mag geen financiële vergoeding worden gevraagd.

Coen van de Steeg werd van zijn fiets gereden. Op de intensive care van het ziekenhuis werd hij wakker met hersenletsel. Het revalideren kostte veel tijd. Zijn vrouw draaide overuren met een jong gezin, drukke baan, zieke echtgenoot. Hoe lang houd je zoiets vol? Daar heb je hulp van anderen bij nodig!

Zoals Coen zijn er meer voorbeelden in je omgeving. Mensen die even of wat langer een uitgestoken hand nodig hebben. Badou moet worden uitgelaten, maar wat als Bernadette een gebroken been heeft? Haar vrienden wonen ver weg. Of meneer Timmers en zijn gescheurde dekbedovertrek. Hij hééft niet eens een naaimachine.

WeHelpen is een website waarop je hulp kunt aanbieden en vragen. Tienduizenden mensen hebben zich al aangesloten. Met WeHelpen kun je kiezen wat bij je past en wanneer het je uitkomt. Het resultaat: een goed gevoel omdat je de wereld van iemand anders lichter hebt gemaakt!’

Meer weten over WeHelpen? Kijk eens op hun website!