English
De ondernemer achter Webmastery

“Met een beetje out-of-the-box-denken en het gebruik van online tools weten wij de talenten van huisgebonden mensen maximaal te benutten.”

Webmastery

Webmastery beheert social media en websites. Webmastery werkt volgens het nieuwe werken en biedt werk aan mensen die huisgebonden zijn.

Webmastery verzorgt de social media en webredactie voor organisaties en adviseert over online strategie en communicatie. Met passie voor tekst en beeld maken de medewerkers content, plaatsen deze online en gaan de dialoog aan met volgers.

De medewerkers van Webmastery werken volgens het nieuwe werken: vanuit huis met flexibele uren. Dit biedt de mogelijkheid om hoogopgeleide mensen die huisgebonden zijn in dienst te nemen. Deze medewerkers kunnen om medische redenen niet (veel) op kantoor werken. Dit is bij Webmastery geen probleem. Het is zelfs een kracht. De webbeheerders zijn ervaren afstandswerkers en vaak en veelvuldig online, waardoor zij snel in staat zijn opdrachten te verwerken en online te reageren. De vernieuwende werkwijze van Webmastery is in 2015 met een tegel op de Business Walk of Fame bekroond.

Lees meer over de bijzondere werkwijze van Webmastery.