English
De ondernemer achter V. at The City

"Onze producten worden gemaakt door vrouwen met een achterstand."

V. at The City

Momenteel zijn 30FTE werkzaam voor V. at The City. Ze hebben gekozen voor duurzaam ondernemen omdat er veel vrouwen zijn die door een beperking geen werk kunnen vinden en daardoor niet volledig kunnen meedraaien in onze maatschappij. In de toekomst wil de oprichter graag nog veel meer mooie en duurzame producten bedenken en ontwerpen en gaan opschalen zodat we een eigen atelier kunnen beginnen waar ze nog veel meer werk en begeleiding kunnen bieden aan vrouwen in Amsterdam.

Bij V. at The City kun je terecht voor duurzame cadeauartikelen met een Amsterdams tintje. Alle producten zijn handgemaakt. De kernwaarden van V. at The City zijn:

1 Duurzaam
2 Design
3 Kwaliteit
4 Ambacht

Duurzaamheid komt terug in de gebruikte materialen maar in het maken van de producten. Alle producten zijn gemaakt door vrouwen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Eerst werkte ik samen met individuele vrouwen en inmiddels met twee organisatie die de vrouwen samenbrengen. Wij via de organisaties met wie we samenwerken bieden een uitweg uit een uitkering situatie en het werken en mooie producten mogen maken zorgt ook voor een groeiend zelfvertrouwen en eigenwaarde bij de vrouwen.

Meer weten over V. at The City? Kijk op de website!

Andere sociale enterprises in de branche Mode