English
De ondernemer achter TTC Mobile

“In ontwikkelingslanden heeft bijna iedereen een mobieltje maar het blijft moeilijk voor NGOs en bedrijven om specifieke doelgroepen te bereiken met waardevolle informatie. Daar wilden we wat mee doen.”

TTC Mobile

TTC Mobile biedt op maat gemaakte oplossingen, waarmee ze ervoor zorgen dat hun klanten direct verbonden worden met hun doelgroepen in opkomende markten.

Met ruim acht jaar ervaring heeft TTC Mobile toegang tot 500 miljoen mensen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Wat zij doen is het verkopen van bereik en interactie via mobiel in opkomende markten. TTC Mobile is actief in meer dan 20 landen en zij hebben verschillende soorten klanten, van Unilever tot de Wereldbank. Zo konden met de mobiele diensten van TTC Mobile meer dan 750.000 Tanzaniaanse vrouwen in hun zwangerschap worden bijgestaan. Wekelijks ontvangen zij waardevolle tips met betrekking tot hun gezondheid en reminders om regelmatig een kliniek te bezoeken.

De technologie wordt ingezet voor (sociale) marketing, dataverzameling, voorlichting en bij ondersteuning van noodhulp. TTC Mobile lost communicatieproblemen op van hun klanten: in moeilijke landen begrijpen zij de lokale context en zorgen ervoor dat de service of het product van hun klant wordt gepromoot, de doelgroep daadwerkelijk actie heeft ondernomen, hun kennis is toegenomen of hun mening hebben gedeeld. En dit allemaal als resultaat van TTC Mobile’s mobiele campagne.

Meer weten over TTC Mobile?  Klik hier voor de website.

Andere sociale enterprises in de branche Technologie & telecom