English
De ondernemer achter Swink Webservices

"Effectief online met specialisten waar je blij van wordt!"

Swink Webservices

Swink helpt bedrijven en organisaties om het beste uit hun website te halen. Dat doen ze door het inzetten van de speciale talenten van autisten.

Swink’s diensten zijn er op gericht om voor haar klanten websites te beheren en optimaliseren en zo het maximale rendement uit hun website en social media te halen. Daarnaast kunnen bedrijven en organisaties hun helpdesk aan Swink uitbesteden om zich te verzekeren van voldoende capaciteit en kennis om de beste ondersteuning aan hun klanten te leveren. Swink ziet zichzelf graag als verlengstuk van hun klanten en gaat voor continuïteit in de relatie.

Swink is in 2008 opgericht door Paul Malschaert vanuit een passie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag te helpen. Hij was geïnspireerd door het boek van Jeremy Rifkin; The European Dream. Rifkin betoogt daarin dat Europa trots moet zijn op haar sociale vangnet en de Amerikaanse droom niet te veel moet romantiseren. Het Europese sociale vangnet moet naar zijn mening echter strakker aangespannen worden zodat mensen er weer makkelijker uit kunnen komen.

Swink is een social enterprise, levert een sterke maatschappelijke bijdrage en biedt al meer dan zes jaar mensen met autisme en aanverwante beperking kansen. Swink is uw betrouwbare partner om blij van te worden!

Meer weten over Swink? Klik hier voor de website.

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening