English
De ondernemer achter Stimuliz

''Mijn drive is het daadwerkelijk kunnen verbeteren van het leven van een kind. Het effect hiervan zien is de grootste beloning die er is.''

Stimuliz

Stimuliz zorgt voor een betere quality of life voor kinderen. De juiste informatie, voor de juiste mensen, op het juiste moment.

Er zijn 2,5 miljard kinderen op deze wereld. 80% van de kinderen met ontwikkelingsachterstanden heeft daar blijvend last van op een later moment in het leven. Er zijn veel professionals rond het kind actief, maar deze werken vaak vanuit hun eigen bubble. Informatie over de ontwikkeling van een kind ontbreekt, is onvolledig, of wordt niet gedeeld met de juiste mensen. Daar brengen wij verandering in. Stimuliz biedt early detection van ontwikkelingsachterstanden van kinderen. Professionals testen en analyseren het kind, Stimuliz zorgt voor de parameters; digitaal en online. In 2 jaar tijd hebben 67.000 kinderen al een betere quality of life met Stimuliz. In 2018 gaan de eerste Duitse gemeenten en scholen van start; 14.2 miljoen kinderen te bereiken. 100% van de kinderen een betere quality of life, dat is de Stimuliz ambitie. 

Meer weten? Bekijk hier de website! 

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs