English
De ondernemer achter SpeedComfort

SpeedComfort, de slimme radiatorventilator loopt warm voor jou en je kinderen. Minder gasgebruik, minder CO2 uitstoot, toch een behaaglijk huis en een leefbare aarde.

SpeedComfort

SpeedComfort, de slimme radiatorventilator geeft een radiator of convector meer vermogen. Temperatuur van het CV water kan omlaag en dat bespaart gas en vermindert CO2-uitstoot.

SpeedComfort is een slimme radiatorventilator, in een handomdraai te plaatsen in radiator of convector. Nederlands product, in elkaar gezet door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Fluisterstille ventilatoren brengen de warmte versneld in de kamer en geven radiator of convector meer vermogen. De temperatuur van het cv water kan daardoor omlaag. Tezamen met goed inregelen van de installatie kan tot wel 30% op gasgebruik worden bespaard. Als ¼ van de huishoudens 30% gas zou besparen, scheelt dat 1,1 miljard kg CO2-uitstoot per jaar…(Milieu Centraal).

Die mogelijke impact maakte SpeedComfort tot winnaar van “het Groenste Idee van Nederland 2015”. In de eerste drie jaar verkocht SpeedComfort ruim 40.000 stuks via haar webshop en partners als Qurrent, Sungevity, HIER bespaart en Groene Zaken

In 2017 in de MKB Innovatie Top 100, in 2018 winnaar van de “Frisse dingen Award” van Natuur&Milieu. Najaar 2018 start de verkoop in zo’n 200 bouwmarkten. www.speedcomfort.com

 

Andere sociale enterprises in de branche Energievoorziening