English
De ondernemer achter Specialisterren

"Duurzaam ondernemen is investeren in mensen. De kunst is om maatschappelijke duurzaamheid ook economisch rendabel te laten zijn. Dan heb je winst voor iedereen. Dat is wat wij doen."

Specialisterren

Specialisterren is de specialist als het gaat om testen van software voor websites, webshops en mobile apps. Alle testconsultants van Specialisterren hebben een vorm van autisme.

Specialisterren is een succesvolle social enterprise met een missie. Zij bieden mensen met autisme boeiend en duurzaam werk. De testconsultants van Specialisterren zijn flexibel inzetbaar en testen beter en sneller dan de gemiddelde tester. Met hun oog voor detail, precisie, vasthoudendheid en accuratesse maken zij het verschil. Van geautomatiseerd testen, Testing on demand tot testmanagement: Specialisterren biedt hoogwaardige ICT dienstverlening en computersoftwaretesten. In hun bedrijfsvoering wordt rekening gehouden met het autisme van de medewerkers door aan te sluiten bij hun talenten en capaciteiten. De medewerkers vormen echt het hart van het bedrijf. Door deze opzet creëert Specialisterren winst voor iedereen: een goed product voor de klant en een baan voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Specialisterren ontving daarvoor als eerste ICT-onderneming de hoogste erkenning op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Specialisterren, economisch gezond en honderd procent sociaal.

Meer weten over Specialisterren?  Klik hier voor de website.

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening