English
De ondernemer achter Sparc Kitchen

"Onder leiding van ervaren chef koks en professioneel management werken bij Sparc Kitchen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan hun re-integratie."

Sparc Kitchen

Productiekeuken Sparc Kitchen levert mise en place voor restaurants, bedrijfscatering, catering voor evenementen, crewcatering en catering voor bijvoorbeeld scholen, allemaal op basis van sociaal ondernemerschap.

Sociaal ondernemen is zo langzamerhand de norm. Sociaal inkopen is voor bedrijven een voor de hand liggende manier om invulling te geven aan hun MVO-beleid. Bedrijven kunnen, bijvoorbeeld via het uitbesteden van hun catering aan productiekeuken Sparc Kitchen voldoen aan hun social return verplichting. Restaurants kunnen hun mise en place door Sparc Kitchen laten regelen en zo meer sociaal verantwoord werken. Klanten waarderen dat, en eisen het ook steeds vaker.

Dit is voor horeca-ondernemer Pablo Buwalda de aanleiding geweest om hier specifiek een onderneming voor op te zetten. De vierkante meters in Amsterdam zijn duur, en het toerisme en het aantal mensen in de stad groeit explosief. Met je horeca onderneming elke dag constante kwaliteit leveren is makkelijker vanuit een productieomgeving. Dit voorbereidend werk wat elke dag opnieuw op een gestructureerde manier moet gebeuren past heel erg goed bij de doelgroep waar ze in de keuken mee werken. Bij Sparc Kitchen letten we op elkaar en op de constante kwaliteit voor onze klanten. Er heerst een positieve vibe in het bedrijf, dat is misschien wel het belangrijkste voor iedereen.

Meer weten over Sparc Kitchen? Kijk op de website!