English
De ondernemer achter Soci-Com

"Soci-Com, dé onderneming die zich sterk maakt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt."

Soci-Com

Soci-Com, Gemotiveerde werknemers en nauwkeurige assemblage maken samen de ultieme mix tussen maatschappelijke doelen, met financieel rendement als middel.

Bedrijven als PipeLife, Lummission en HC Groep(Barcol-Air) onderhouden een nauwe samenwerking met Soci-Com Enkhuizen B.V. Werknemers bij Soci-Com assembleren onder andere gasopzetstukken voor PipeLife, één van de grootste producenten van kunststof leidingsystemen in Europa. Het leveren van kwaliteit vergt veel verbetering en uitdaging van ons als bedrijf. Met het gebruik van management filosofieën als Lean Manufacturing en Gemba Kaizen worden de productie processen inzichtelijk gemaakt.

Soci-Com Enkhuizen B.V. is sinds december 2013 in handen van Peter Schouten en Patrick de Haan. Beide er van overtuigd dat sociale betrokkenheid en commercieel ondernemen elkaar niet bijten. Met deze insteek namen zij Soci-Com over en zetten zij een uniek sociaal werkbedrijf op.

Tijdens het Soci-Com Experience programma worden de werknemers voorbereid voor het reguliere werk. Middels vaardigheidstrainingen, groep sessies en veiligheidstrainingen komen de werknemers alle ins en outs te weten die nodig zijn om te kunnen werken in een regulier bedrijf. Het team van Soci-Com Talent leidt de werknemers op, zodat klanten de krachten van deze werknemers kunnen gebruiken binnen hun onderneming.

Meer weten? Kijk op de website!

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage