English
De ondernemer achter Soci-Com

"Soci-Com helpt mensen die een steuntje in de rug nodig hebben aan een baan. Ze streven naar duurzame maatschappelijke winst op basis van financieel rendement."

Soci-Com

Soci-Com is een gewoon productiebedrijf met een bijzondere missie. Er werken mensen die om de een of andere reden moeite hadden om aan het werk te komen.

De meeste mensen die bij Soci-Com komen hebben een uitkering. In het productiebedrijf in Enkhuizen of Edam doen ze werkervaring op. Ze zetten onder andere waterkoppelingen in elkaar, solderen aan verlichting en monteren de eigen elektrische bakfiets. Op die manier ontwikkelen ze zich tot volwaardige werknemers. Soci-Com helpt ze met het doorstromen naar een betaalde baan.

Soci-Com helpt mensen aan een betaalde baan
Iedereen verdient een eerlijke kans op een baan. Medewerkers zijn bij Soci-Com óók welkom als ze niet zo gemakkelijk aan de bak komen. Als iemand écht gemotiveerd is, helpen zij graag hun werkzame leven weer op de rit te krijgen.

Soci-Com helpt bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen
Steeds meer werkgevers in de technische sector besteden werk uit aan Soci-Com. Ze bieden niet alleen door hen getrainde arbeidskrachten, maar werken met klanten samen aan het opzetten van een professioneel productieteam.

Meer weten? Kijk op de website

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage