English

"Ik wil het leven van mensen met een vorm van dementie thuis veraangenamen door liefdevol en met aandacht zorg te bieden."

Senioren Zorg Plan

Senioren Zorg Plan wil, in een wereld waarin iedereen haast lijkt te hebben, “tijd voor aandacht” creëren in de thuiszorg voor mensen met een vorm van dementie.

Senioren Zorg Plan is een thuiszorgorganisatie die mensen met een vorm van dementie thuis begeleidt en ondersteunt bij de regie van hun leven. Ook ondersteunt zij bij de persoonlijke verzorging, zowel bij het opstaan als het naar bed gaan. Boodschappen, (samen) koken, begeleiding naar sociale activiteiten: alles is mogelijk om de mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. De werkwijze is zeer persoonlijk vanaf het begin van de zorg tot de laatste fase. Senioren Zorg Plan kijkt daadwerkelijk wat er nodig is in de zorg. Dit wordt gedaan met een team van zorgverleners vanaf circa 45 jaar. Senioren Zorg Plan is ervan overtuigd dat het hebben van levenswijsheid en levenservaring een pluspunt is om te werken met deze doelgroep.

Kijk voor meer informatie op hun website.