English
De ondernemer achter Senioren Society

''Je eigen huis, fijne mensen om u heen. Zelfstandig, onafhankelijk en verbonden met anderen, zo lang mogelijk. Het kan en maakt gelukkig!''

Senioren Society

Senioren worden ouder, maar bereiden zich daar niet op voor. Senioren Society helpt mensen om, veel actiever dan nu, zelf regie te houden over hun leven.

Senioren Society is een community waar senioren, producenten en stakeholders elkaar ontmoeten rond het thema: ’Langer comfortabel thuis wonen.’

Bij Senioren Society vindt u een community met informatie en waar mensen met elkaar in gesprek gaan. Ook vindt u concrete oplossingen in de vorm van producten en diensten. Dit hoort bij de reis van ‘onbewust onbekwaam’ naar ‘bewust bekwaam’, waarbij senioren overgaan tot actie om zelf regie te houden over het eigen leven, ook als je écht oud wordt.

Senioren Society is gestart door Betsy de Keizer (77). Zij geeft lezingen door het hele land waarbij zij stuitte op een grote kennisachterstand bij ouderen over wat je kan doen om zelf regie te houden over je leven.

“Het leven is mooi, maar je moet er het een en ander zelf aan doen, zeker als je niet afhankelijk wil zijn van anderen.”

 Meer weten? Ga naar de website