English
De ondernemer achter Ridiculously Good

"Ridiculously Good wil mensen aanmoedigen om verantwoord te genieten van hun candybar, gemaakt van alleen pure en natuurlijke ingrediënten."

Ridiculously Good

Hoe mooi zou het zijn: snacken zonder er een schuldgevoel aan over houden! Het doel van Ridiculously Good is om mensen bewust te laten genieten van elk moment.

De huidige voedselindustrie op snack gebied is vaak niet bevorderlijk voor het welzijn en  mensen hun gezondheid. We moeten terug naar een transparante en gezonde voedselketen. Ridiculously Good is het gezonde alternatief op de candybar. 100% biologisch en vrij van geraffineerde suiker, gluten, lactose, soja en conserveermiddelen. Voor iedereen geschikt, geproduceerd en verpakt door een sociale werkplaats in Nederland. Op dit moment bestaan er zes verschillende maken, voor ieder wat wils dus!

Ontstaan vanuit een voorliefde voor eten en het gemis van het eten van lekkere snacks zonder schuldgevoel is Ridiculously Good geboren.

Op de website: https://www.ridiculously-good.com kun je alles lezen over het ontstaan van het product, de verschillende verkooppunten door het hele land en kun je de producten bestellen.