English
De ondernemer achter PUUR in marketing

"Denken in mogelijkheden voor je klant en voor je eigen team laat ons allen bloeien."

PUUR in marketing

Onafgebroken in contact blijven met je klanten is een dagelijkse uitdaging die je fijn kunt uitbesteden aan het team van PUUR in Marketing.

Campagnes verzinnen, nieuwe content delen, website updates en grafische ontwerp; marketing is een uitgebreid pakket. Heb je als onderneming niet zelf de capaciteit van een volledig ingerichte marketingafdeling, dan kun je het team van PUUR in Marketing inzetten. Het team van creatieven bundelt hun expertise in een marketingabonnement voor bedrijven. Voor een vast bedrag per maand verzorgt PUUR in Marketing het hele jaar doorlopend marketing advies en/of uitvoer.

Kies je voor een marketingabonnement dan versterkt een bijzondere groep mensen je onderneming. Het team van PUUR in Marketing bestaat uit mensen die op gebied van gezondheid een uitdaging in het leven hebben zoals een chronische ziekte of lichamelijke beperking.

Maar Geraniums? Geen teamlid die weet wat dat zijn. Niemand wil aanspraak doen op een vangnet. Het zijn echte doorzetters met brains en ambitie die samen mooie dingen maken. Zelf oordelen? Bekijk het werk van PUUR in Marketing op www.puurinmarketing.nl

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening